Voor wie

Te oud? Te jong? Natuurlijk niet!
Pianoles is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Hoewel volwassen anders leren dan kinderen; iedereen kan het (tot op zekere hoogte) leren. Mijn ervaring strekt zich van 6 tot 70 jarigen, beginners én gevorderden.


Basisscholieren
Op de basisschool ontwikkelen kinderen zich elke dag weer. Muzikale educatie is hierbij een prachtige aanvulling. Laat je kind het plezier van muziek maken ontdekken!

Tieners/jong volwassenen
Wat is er leuker dan het spelen van de huidige tophits, of mee te spelen in een band. Samen werken we aan de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Natuurlijk zijn ook andere muziekstijlen mogelijk!

Volwassenen
U heeft altijd al pianoles willen nemen, maar het is er nooit van gekomen? Of u heeft ooit les gehad, maar zou het eigenlijk wel weer eens op willen pakken? Samen met u bespreken we uw wensen en gaan we aan de slag! Het is immers nooit te laat om te leren en te genieten van het maken van muziek.

Senioren
Stijve en stramme handen? Pianospelen blijft altijd mogelijk! Zelfs als u nooit eerder les heeft gehad kan het een plezierige dagbesteding zijn: plezier in muziek (leren) maken staat immers voorop!! In uw eigen tempo verkennen we uw mogelijkheden en werken we aan (desgewenst) oud en nieuw repertoire.